Elég!

StopOrbán

StopOrbán

Hogy lett meleg Vona Gábor?

2016. november 17. - Mr. TrúLáv

Ahogy azt Móriczka elképzeli:

Orbán: -Te Tóni, hogy állnak a bevételeink a letelepedési kötvényeinkkel?
Rogán: -Vezérem, kicsit visszaestek a kötvényvásárlások, sajnos. Nem tudom hogyan tudnánk felpörgetni. Talán a Habonynak lesz ötlete.
O.V: -Remek, hívjuk fel a konferenciateremből, ott jó a kihangosító.
...
Viktátor: -Hálló?
Habony: -Királyom? Miben állhatok szolgálatodra?
Viktorka: -Nem mennek a kötvények, fel kéne pörgetni, ugyanis kéne egy kis mellékes, mert már intéztem a gázsszerelőmmel, hogy vegyen egy yachtot. Majd ezzel a Fáraóval kell találkozzak az Adrián, aztán ha nem mennek a kötvények, még az is lehet, hogy bérelnem kell hajót. És azért az nagy gáz, hogy ha nem a sajátommal megyek, te is beláthatod.
Habony: -Főnök! Megoldjuk, mindjárt felhívom Elkúrtukot egy biztonságos vonalon, hogy csapjanak már nemzetközi balhét ebből a kötvényesdiből. Ez a Vona gyerek meg úgy is ugrált már a kötvények miatt tavasszal, szerintem most is pattogni fog, és amikor már ország-világ tudja, hogy vannak még a kötvények, itthon majd - hogy elüljön a balhé - lehozzuk, hogy Vona is buzi. Pont most voltam Blacky-nél csúszkamasszázson, és mesélte, hogy talált egy tök jó fotót a Vonáról 2010-ből, amin mintha smárolni készülne valami pasival...
Orbánc: -Na de miért nem volt már meg ez a fénykép nekünk, pont a Terry Black találja meg? Milyen sajtója lesz ennek?
100 holdas Habony: -Azt majd mi intézzük, Vajnának most kell a pénz, mert Timike két kézzel szórja, van ez a fánkozó is. Majd a TV2 is leadja a Híradóban. A Palikné felolvassa. Jó lesz.
Egyébként meg Blacky teljesen odavan ezért a Vona fiúért, azt mondja, reggeltől-estig a google-t nézi, szerinte "nagyon jó kis fokhagymasegge van". Hát mindegy. A csúszkamasszázsa isteni. Menjek át kokainozni délben? Fent lesztek a Várban?
ArRogáns: -Persze, itt leszünk. Szólok a Tomikának, hogy hozzon abból a kubai csodából, az valami eszméletlen volt, a múltkor is: az első csíktól végem volt, azt hittem, hogy helikopterezek, aztán másnap kiderült, hogy tényleg.
Habony: Jaaa? Az volt az a cucc? Mindenképpen szóljatok neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://stoporban.blog.hu/api/trackback/id/tr2411970565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása